Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

Braškių ir obuolių tyrės LABU juostelės, 500 g

Prekės kodas: 504
15,99 €

Aprašymas

Braškių ir obuolių džiovintos tyrės LABU juostelės didelėje pakuotėje, net 500 g! 

Tai biologiškai vertingas užkandis tik iš dviejų ingredientų: braškių (16 %) ir obuolių (84 %). Be pridėtinio cukraus, skonio ar spalvų stipriklių. Daug skaidulų, gausu vitaminų bei mineralų. Energijos užtaisas ilgam! 

Šiuolaikinėje bėgančioje kultūroje  pilnavertis užkandis padeda neprarasti energijos, atgauti jėgas ir išlaikyti pozityvias mintis.  LABU džiovintos vaisių tyrės užkandis, kuriame yra tik vaisiai ir gausu vitaminų  bei mineralų, nepakeičiama alternatyva kai norisi kažko saldaus, bet nebūtinai sveiko, arba praalkus užkąsti tiesiog bet ko.  LABU – tiesiog nekaltas saldainis ir dienos užkandis kiekvienam: ir mažam, ir dideliam!

Galiojimas - 12 mėn. nuo pagaminimo. Siunčiame tik šviežią, nedaugiau kaip prieš mėnesį supakuotą produkciją! 

LABU – tai džiovintos vaisių tyrės užkandžiai, sukurti pritaikant inovatyviausias ir pažangiausias mokslines žinias, kas leidžia produkte išlaikyti maksimaliai maistinių medžiagų, skaidulų ir vitaminų.  LABU skanėstai sukurti kiekvienam, besirūpinančiam savo kūnu ir gera nuotaika. LABU džiovintos tyrės juostelės puikiai tinka visiems, siekiantiems smaližiauti kokybiškiau, sportuojantiems ir aktyviai dirbantiems, taip pat žmonėms netoleruojantiems glitimo, veganams. Skubant visada galima gauti sveikos energijos iš LABU!

Produktai išsiskiria tuo, kad į juos patenka visa vaisių valgomoji dalis: sultys, minkštimas ir susmulkinta odelė, kurioje, priklausomai nuo žaliavos rūšies, yra nuo 30 iki 60 proc. žmogaus organizmui reikalingų biologiškai vertingų medžiagų (fenolinių medžiagų, vitaminų, ląstelienos, pektino ir kt.).

Džiovinimo metu iš vaisių vanduo yra pašalinamas, todėl visos medžiagos yra 4-5 kartų labiau sukoncentruojamos. Vaisiai sukoncentruoja ir cukrų, ir rūgštį, todėl džiovintų vaisių, uogų ir daržovių skonis yra labiau koncentruotas nei įprastai. Taip pat džiovintuose gaminiuose sukoncentruota daugiau vitaminų, maistinių skaidulų, fenolinių ir kitų svarbių mums vertingų medžiagų. 

LABU - nekaltas dienos užkandis kiekvienam!